Præsentationsteknik kursus

Tag ordet – og lad andre få glæde af din viden!

Præsentationsteknik kursus på Sjælland

Du kender måske følelsen: “Hvad? Skal jeg præsentere vores resultater for ledelsen?” Allerede tanken er nok til, at du får hjertebanken og svedige håndflader.

Præsentationsteknik er værdifuldt, hvis du ofte er i en situation, hvor du skal præsentere noget for andre. Kurset i præsentationsteknik forbereder dig på, hvordan du brænder igennem med dit budskab, når det kan være afgørende for karrieren.

​Præsentationsteknik kan være nyttigt for mange forskellige faggrupper lige fra studerende til topchefer. Alle, der skal præsentere noget for andre i en professionel ramme.

Kommer det vigtige frem? Rammer jeg målgruppen? Håndterer jeg komplicerede spørgsmål godt nok? Det kan et præsentationsteknik kursus forberede dig på.

​Et præsentationsteknik kursus gør dig overbevisende

​Din viden er for eksempel vigtig for de kollegaer, der skal arbejde videre ud fra resultaterne og bidrage til, at firmaet i sidste ende får succes med det aktuelle produkt.

Det er i det hele taget vigtigt, at din fremlæggelse bliver klar, overbevisende og interessant, hvilket kan ske med en enkel og målrettet forberedelse baseret på din nye erfaring med præsentationsteknik.

Et præsentationsteknik kursus kan hjælpe dig med at:

  • ​Tæmme nervøsitet
  • Få modet til at tage ordet
  • Få tilhørerne til at huske budskabet
  • Give stemmen en større gennemslagskraft
  • Skabe en enkel struktur så du kan gøre en forskel

Har du spørgsmål til dette kursus, eller ønsker du at tilmelde dig? Så er du velkommen til at kontakte mig på 29 21 14 23 eller hanne@fonegs.dk.