Stemmetræning styrker din stemmeteknik

Din stemmes signaler handler om stemmeteknik, og den kan forbedres med stemmetræning. Fra naturens hånd er du født med en autentisk stemmebrug, så det er bare om at finde talegaverne frem og pakke dem ud med en god stemmeteknik med støtte fra en effektiv stemmetræning.

Når vi taler sammen, er ordene selvfølgelig vigtige, men stemmen er i endnu højere grad vigtig, når vi skal fortælle, hvad vi vil med vores egne ord

Budskabet bliver først troværdigt, når ord og stemme signalerer det samme, og her kommer stemmeteknik og stemmetræning ind i billedet.

Stemmeteknik og stemmetræning styrker din troværdighed

​Vi afkoder lynhurtigt, om den, der står over for os, står ved sine egne ord. En del af vores hjerne fungerer faktisk som en indre “stemmesimulator”. Vi kan nemt spore løgn og ironi, og vi kan intuitivt mærke afsenderens humør og indstilling til situationen, men vi kan ikke afkode, om det blot er en forkert stemmeteknik.

Tror du på politikeren med de gode budskaber, men med en stemme som en fornærmet husmor? Hvor overbevisende virker advokatens grundige argumentation, hvis manglende stemmeteknik afløses af et “øh” eller fem i hver sætning?

Og hvor længe kan du holde koncentrationen, når projektlederen præsenterer firmaets nye visioner med en ensartet stemme uden liv og variation? Her er svaret stemmetræning.

Når det går galt med kommunikationen, er det ofte, fordi pågældendes stemmeteknik svigter. Og det tolker lytteren som et signal om en manglende troværdighed, og ikke som en manglende stemmetræning.

Du får en stærk og overbevisende stemme med stemmetræning

​Mange bliver overraskede over, hvor effektiv ens stemmeteknik bliver af stemmetræning. Stemmeteknik kan endvidere hjælpe dig med at håndtere en uvant situation.
Det er i det hele taget en fantastisk oplevelse, når stemmen er stærk og fuld af overskud i stedet for at lyde presset og anstrengt på grund af nervøsitet eller usikkerhed samt manglende stemmetræning.

Du kan få effektiv stemmeteknik med et kursus hos os på Sjælland:

Læs mere om, hvordan og hvorfor vi påvirker hinanden med stemmen i artiklen: Nervepirrende retorik.

Ring på telefon 29 21 14 23, eller skriv til hanne@fonegs.dk, for at tilmelde dig et kursus i stemmetræning med henblik på at få en god stemmeteknik.